Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Sint-Martens-Latem

Dakwerken in Sint-Martens-Latem? Vermaco is dé specialist in dakwerken en dakvernieuwing in de regio Sint-Martens-Latem. Wil u graag een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor uw dakwerken? Contacteer ons dan zeker.

Dakwerken in Sint-Martens-Latem: ervaren en professioneel team

Vermaco beschikt over een zeer ervaren team, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerker realiseren uw project van A tot Z. Al sinds 1987 is Vermaco actief in dakwerken en dakvernieuwing. Doorheen de jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit altijd en overal voorop staat. Dat uw dak aan alle professionele normen voldoet, is onze eerste en belangrijkste zorg.

Dakwerken in Sint-Martens-Latem: waarom kiezen voor Vermaco?

Als u voor uw dakwerken, dakrenovatie of dakvernieuwing in de regio Sint-Martens-Latem kiest voor Vermaco, dan kunt u gerust zijn. Waarom dan wel?

  • Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, met een uitgebreide knowhow en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook volledig af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf een tijdje stilleggen om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget hiervoor nodig is. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u perfect weet wat het werk en onze service inhouden. Uiteraard kunt u ook bijkomende vragen stellen bij de offerte, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Als u overweegt om met ons samen te werken, dan bezorgen we u een referentielijst. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Sint-Martens-Latem: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

We voeren alle werken met dakpannen en leien uit. We kunnen u helpen met het verwijderen van de bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe of het aanpassen van de dakconstructie. We leggen en vernieuwen hellende daken en platte daken (bv. wegens waterinfiltratie).

Bij Vermaco werken we enkel met hoogstaande materialen, zoals de dakpannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen van Koramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Sint-Martens-Latem: prijs

Geen twee projecten zijn hetzelfde. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken of een dakvernieuwing. Wel komen we eerst bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Sint-Martens-Latem: offerte

Onze offerte bevat alle details over de voorziene werken. Van kleine lettertjes hoeft u geen schrik te hebben: de prijs op de factuur is 100% dezelfde als de prijs van de offerte.

Plant u dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formulier in, het kost u slechts een paar minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.