Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Sint-Denijs-Westrem

Dakwerken in Sint-Denijs-Westrem? Vraag dan zeker een vrijblijvende en gedetailleerde offerte bij Vermaco, dé specialist in dakwerken, dakrenovatie en dakvernieuwing in de regio Sint-Denijs-Westrem. Contacteer ons meteen.

Dakwerken in Sint-Denijs-Westrem: ervaren en professioneel team

Vermacobeschikt over een zeer ervaren team, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegenvan 4 dakwerkers en 1 zinkwerker realiseren uw project van A tot Z. Al sinds1987 is Vermaco actief in dakwerken en dakvernieuwing. Doorheen de jaren hebbenwe een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit altijd en overal vooropstaat. Dat uw dak aan alle professionele normen voldoet, is onze eerste enbelangrijkste zorg.

Dakwerken in Sint-Denijs-Westrem: waarom kiezen voor Vermaco?

Alsu voor uw dakwerken of dakvernieuwing in de regio Sint-Denijs-Westrem kiestvoor Vermaco, dan kunt u op beide oren slapen. Waarom dan wel?

  • Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, met een uitgebreide knowhow en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook meteen af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken stilleggen om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget daartegenover staat. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u perfect weet wat het werk en onze service inhouden. Uiteraard kunt u ook bijkomende vragen stellen bij de offerte, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Als u overweegt om met ons in zee te gaan, dan bezorgen we u een referentielijst: klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Sint-Denijs-Westrem: prijzen

Elk project is anders. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken of een dakvernieuwing. Wij komen eerst bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Sint-Denijs-Westrem: offerte

Onzeofferte vermeldt alle details met betrekking tot de voorziene werken. Kleinelettertjes zijn er bij ons niet: de prijs op uw factuur komt volledig overeenmet de prijs van de offerte. Geen pijnlijke verrassingen dus!

Dakwerken in Sint-Denijs-Westrem: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

BijVermaco voeren we alle werken uit met dakpannen en leien. We kunnen u helpenmet het verwijderen van uw bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe ofhet aanpassen van de dakconstructie. We leggen en vernieuwen zowel hellende alsplatte daken (bv. wegens waterinfiltratie).

Wewerken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen, zoals de dakpannen vanPottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen vanKoramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken Sint-Denijs-Westrem: vragen?

Denkt u na over dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formuliertje in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om uw plannen te bespreken.