Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Kruishoutem

Dakwerken in Kruishoutem? Vermaco is dé referentie in dakwerken, dakrenovaties en dakvernieuwing in de regio Kruishoutem. Wil u graag een vrijblijvende en concrete offerte voor uw dakwerken? Contacteer ons dan zeker.

Dakwerken in Kruishoutem: wie is Vermaco?

Vermacotelt 9 werknemers: 2 ervaren ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerkerrealiseren uw project van A tot Z. Al sinds 1987 is Vermaco actief in dakwerkenen dakvernieuwing. Doorheen de jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd, metde volledige focus op kwaliteit en klantentevredenheid.

Dakwerken in Kruishoutem: waarom kiezen voor Vermaco?

Alsu voor uw dakwerken of dakvernieuwing in de regio Kruishoutem opteert voorVermaco, dan bent u gerust, en dit om verschillende redenen:

  • Onze medewerkers zijn echte vakmensen, met een brede knowhow en expertise inzake dakwerken, dakrenovaties en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook volledig af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken stilleggen om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget daartegenover staat. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u perfect weet wat het werk en onze service inhouden. Vanzelfsprekend mag u ook bijkomende vragen stellen bij de offerte, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per mail.
  • U krijgt vooraf van ons een lijst met referenties. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf uw mening vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Kruishoutem: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

BijVermaco voeren we alle werken met dakpannen en leien uit. We kunnen u helpenmet het verwijderen van de bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe ofhet aanpassen van uw dakconstructie. We leggen en vernieuwen zowel platte als hellendedaken.

Wewerken enkel met hoogstaande materialen, zoals de dakpannen van Pottelberg,Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen van Koramic,natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Kruishoutem: kostprijs

Geen twee projecten zijn identiek. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken, een dakrenovatie of een dakvernieuwing. Wij komen vooraf bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Kruishoutem: offerte

Deofferte die u van ons ontvangt, bevat alle details met betrekking tot devoorziene werken. Kleine lettertjes zijn bij ons niet van toepassing: de prijsop de factuur is identiek aan de prijs van de offerte. Geen onaangenameverrassingen dus!

Hebt u plannen voor dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formuliertje in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.