Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Gentbrugge

Dakwerken in Gentbrugge? Vermaco is dé absolute specialist in dakwerken, dakrenovaties en dakvernieuwing in de regio Gentbrugge. Wil u graag een vrijblijvende offerte voor uw dakwerken? Contacteer ons dan meteen.

Dakwerken in Gentbrugge: ervaren specialisten

Vermaco zet een zeer ervaren team in, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerker voltooien uw project van A tot Z. Al sinds 1987 is Vermaco actief in dakwerken, dakrenovaties en dakvernieuwing. Door de jaren heen hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit van het allergrootste belang is.

Dakwerken in Gentbrugge: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Bij Vermaco voeren we alle werken met leien en dakpannen uit. We kunnen u helpen met het verwijderen van de bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe dakbedekking of het aanpassen van de dakconstructie. We leggen en vernieuwen zowel platte als hellende daken (bijvoorbeeld wegens waterinfiltratie).

We werken exclusief met hoogstaande materialen, zoals dakpannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, tegelpannen van Koramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Gentbrugge: waarom kiezen voor Vermaco?

Kiest u voor uw dakwerken of dakvernieuwing in de regio Gentbrugge voor Vermaco, dan kunt u op beide oren slapen. Waarom?

  • Onze medewerkers zijn gereputeerde vakmensen, met een uitgebreide kennis en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook meteen af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken stilleggen om ergens anders aan de slag te gaan.
  • U krijgt van ons vooraf een zeer gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welke prijs daartegenover staat. Wij lichten deze offerte persoonlijk aan u toe, zodat u perfect weet wat het werk en onze service inhouden. Uiteraard kunt u ook bijkomende vragen stellen bij de offerte, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Als u overweegt om met ons in zee te gaan, dan bezorgen we u een lijst met referenties. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen zelf vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u een oordeel vormen over de klantentevredenheid over Vermaco.

Dakwerken in Gentbrugge: prijs

Elk project is anders. We kunnen u dan ook geen standaardprijs bezorgen voor dakwerken of een dakvernieuwing. Wij komen eerst bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Gentbrugge: offerte

De offerte die u van ons krijgt, bevat alle details met betrekking tot de voorziene werken. Kleine lettertjes zijn er bij ons niet: de prijs op de factuur is volledig dezelfde als de prijs van de offerte!

Denkt u na over dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formulier in, het kost u slechts enkele minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.