Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Drongen

Dakwerken in Drongen? Vermaco is gespecialiseerd en gerenommeerd in dakwerken en dakvernieuwing in de regio Drongen. Wil u graag een gedetailleerde offerte voor uw dakwerken of dakrenovatie? Contacteer ons dan meteen.

Dakwerken in Drongen: ervaren en professioneel team

Vermaco beschikt over een team van ervaren professionals, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerker realiseren uw project van begin tot eind. Al sinds 1987 is Vermaco toonaangevend in dakwerken en dakvernieuwing. Doorheen de jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit steeds voorop staat. Dat uw dak aan alle professionele normen én aan uw verwachtingen voldoet, is onze eerste en belangrijkste zorg.

Dakwerken in Drongen: waarom kiezen voor Vermaco?

Als u voor uw dakwerken, dakrenovatie of dakvernieuwing in de regio Drongen kiest voor Vermaco, dan krijgt u gemoedsrust.

  • Onze medewerkers zijn echte vakmensen, met een brede knowhow en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook meteen af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken verlaten om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget hiervoor nodig is. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u ze volledig begrijpt. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Overweegt u om met ons in zee te gaan, dan krijgt u van ons een lijst met referenties: klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Drongen: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Bij Vermaco voeren we alle werken met dakpannen en leien uit. We kunnen de bestaande dakbedekking verwijderen, een nieuwe dakconstructie maken of de bestaande aanpassen. We leggen en vernieuwen zowel hellende als platte daken (bv. wegens waterinfiltratie).

Bij Vermaco werken we enkel met hoogstaande materialen, zoals dakpannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen van Koramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Drongen: kostprijs

Elk project verschilt. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken, een dakrenovatie of een dakvernieuwing. Wij komen vooraf bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een zeer gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Drongen: offerte

De offerte die u van ons ontvangt, bevat alle details met betrekking tot de voorziene werken. Kleine lettertjes zijn bij ons niet van toepassing: de prijs op de factuur is identiek aan de prijs van de offerte. Geen pijnlijke verrassingen dus!

Hebt u plannen voor dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formulier in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.