Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Drongen

Dakwerken in Drongen? Vermaco is gespecialiseerd en gerenommeerd in dakwerken en dakvernieuwing in de regio Drongen. Wil u graag een gedetailleerde offerte voor uw dakwerken of dakrenovatie? Contacteer ons dan meteen.

Dakwerken in Drongen: ervaren en professioneel team

Vermacobeschikt over een team van ervaren professionals, dat bestaat uit 9 werknemers.2 ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerker realiseren uw project van begin toteind. Al sinds 1987 is Vermaco toonaangevend in dakwerken en dakvernieuwing.Doorheen de jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit steedsvoorop staat. Dat uw dak aan alle professionele normen én aan uw verwachtingen voldoet,is onze eerste en belangrijkste zorg.

Dakwerken in Drongen: waarom kiezen voor Vermaco?

Alsu voor uw dakwerken, dakrenovatie of dakvernieuwing in de regio Drongen kiestvoor Vermaco, dan krijgt u gemoedsrust.

  • Onze medewerkers zijn echte vakmensen, met een brede knowhow en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook meteen af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken verlaten om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget hiervoor nodig is. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u ze volledig begrijpt. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Overweegt u om met ons in zee te gaan, dan krijgt u van ons een lijst met referenties: klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Drongen: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

BijVermaco voeren we alle werken met dakpannen en leien uit. We kunnen debestaande dakbedekking verwijderen, een nieuwe dakconstructie maken of debestaande aanpassen. We leggen en vernieuwen zowel hellende als platte daken(bv. wegens waterinfiltratie).

BijVermaco werken we enkel met hoogstaande materialen, zoals dakpannen vanPottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen vanKoramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Drongen: kostprijs

Elk project verschilt. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken, een dakrenovatie of een dakvernieuwing. Wij komen vooraf bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een zeer gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Drongen: offerte

Deofferte die u van ons ontvangt, bevat alle details met betrekking tot devoorziene werken. Kleine lettertjes zijn bij ons niet van toepassing: de prijsop de factuur is identiek aan de prijs van de offerte. Geen pijnlijkeverrassingen dus!

Hebt u plannen voor dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formulier in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.