Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in Deinze

Dakwerken in Deinze? Vermaco is dé specialist in dakwerken en dakvernieuwing in de regio Deinze. Wil u graag een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor uw dakwerken? Contacteer ons dan zeker.

Dakwerken in Deinze: ervaren en professioneel team

Vermacobeschikt over een zeer ervaren team, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegenvan 4 dakwerkers en 1 zinkwerker realiseren uw project van A tot Z. Al sinds1987 is Vermaco actief in dakwerken en dakvernieuwing. Doorheen de jaren hebbenwe een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit altijd en overal vooropstaat. Dat uw dak aan alle professionele normen voldoet, is onze eerste enbelangrijkste zorg.

Dakwerken in Deinze: waarom kiezen voor Vermaco?

Alsu voor uw dakwerken of dakvernieuwing in de regio Deinze kiest voor Vermaco,dan kunt u op beide oren slapen. Waarom dan wel?

  • Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, met een uitgebreide knowhow en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook meteen af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken stilleggen om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget daartegenover staat. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u perfect weet wat het werk en onze service inhouden. Uiteraard kunt u ook bijkomende vragen stellen bij de offerte, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Als u overweegt om met ons in zee te gaan, dan bezorgen we u een lijst met referenties. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Deinze: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

BijVermaco voeren we alle werken met dakpannen en leien uit. We kunnen u helpenmet het verwijderen van de bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe ofhet aanpassen van de dakconstructie. We leggen en vernieuwen zowel hellende alsplatte daken (bv. wegens waterinfiltratie).

Wewerken enkel met hoogstaande materialen, zoals de dakpannen van Pottelberg,Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen van Koramic,natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Deinze: kostprijs

Elk project is anders. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken of een dakvernieuwing. Wij komen eerst bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Deinze: offerte

Deofferte die u van ons krijgt, bevat alle details met betrekking tot devoorziene werken. Kleine lettertjes zijn bij ons niet van toepassing: de prijsop de factuur is identiek aan de prijs van de offerte. Geen onaangenameverrassingen dus!

Hebt u plannen voor dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formuliertje in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.