Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in De Pinte

Dakwerken in De Pinte? Vermaco is dé referentie in dakwerken, dakrenovatie en dakvernieuwing in De Pinte. Wenst u graag een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor uw dakwerken? Contacteer ons dan zeker.

Dakwerken in De Pinte: ervaren en professioneel team

Vermaco beschikt over een uiterst ervaren team, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerker brengen uw project van A tot Z tot een goed eind. Al sinds 1987 is Vermaco actief in dakwerken, dakrenovatie en dakvernieuwing. Doorheen de jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit altijd en overal de prioriteit is. Dat uw dak aan alle professionele normen voldoet, is onze eerste en belangrijkste zorg.

Dakwerken in De Pinte: waarom kiezen voor Vermaco?

Als u voor uw dakwerken of dakvernieuwing in de regio De Pinte kiest voor Vermaco, dan kunt u op beide oren slapen. Waarom?

  • Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen, met een uitgebreide knowhow en expertise inzake dakwerken, dakrenovatie en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project starten, dan werken we dit ook meteen af tot en met het einde. U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken stilleggen om ergens anders aan de slag te gaan.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget dit vraagt. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u weet wat het werk en onze service inhouden. Uiteraard kunt u ook bijkomende vragen stellen, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per e-mail.
  • Als u overweegt om met ons in zee te gaan, dan bezorgen we u een lijst met referenties. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd, gerenoveerd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in De Pinte: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Bij Vermaco voeren we alle dakwerken met dakpannen en leien uit. We kunnen u helpen met het verwijderen van een bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe of het aanpassen van de dakconstructie. We leggen en vernieuwen zowel hellende als platte daken.

We werken alleen met hoogstaande materialen, zoals dakpannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen van Koramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in De Pinte: kostprijs

Elk project is anders. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken, een dakrenovatie of een dakvernieuwing. Wij komen altijd bij u langs om uw project te bespreken. Op basis daarvan stellen we een zeer gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in De Pinte: offerte

De offerte die u van ons krijgt, bevat alle details met betrekking tot de voorziene werken. De prijs op de factuur is identiek aan de prijs van de offerte. Geen verrassingen dus!

Hebt u plannen voor dakwerken, een dakrenovatie of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formuliertje in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.