Dakwerken nieuwbouw en renovatie in Zwijnaarde

Dakwerken in Zwijnaarde? Vermaco is dé specialist in dakwerken en dakvernieuwing in de regio Zwijnaarde. Wil u graag een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor uw dakwerken? Contacteer ons dan zeker.

Dakwerken in Zwijnaarde: ervaren en professioneel team

Vermaco beschikt over een zeer ervaren team, dat bestaat uit 9 werknemers. 2 ploegen van 4 dakwerkers en 1 zinkwerker realiseren uw project van A tot Z. Al sinds 1987 is Vermaco actief in dakwerken, dakrenovatie en dakvernieuwing. Sinds onze oprichting hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit altijd prioritair is. Dat uw dak aan alle professionele normen voldoet, is onze eerste en belangrijkste zorg.

Dakwerken in Zwijnaarde: waarom kiezen voor Vermaco?

Als u voor uw dakwerken of dakvernieuwing in de regio Zwijnaarde kiest voor Vermaco, dan kunt u op beide oren slapen. Waarom dan wel?

  • Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen, met een uitgebreide knowhow en expertise inzake dakwerken en dakvernieuwing.
  • Als we aan uw project beginnen, dan werken we dit ook integraal af. U moet niet bang zijn dat we de werf gedurende enkele weken stilleggen om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons vooraf een gedetailleerde offerte. Daarin wordt exact toegelicht wat u van ons mag verwachten en welk budget daartegenover staat. Wij bespreken deze offerte persoonlijk met u, zodat u goed weet wat het werk en onze service inhouden. Uiteraard kunt u ook bijkomende vragen stellen bij de offerte, waarop we met plezier zullen antwoorden. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Overweegt u om met ons in zee te gaan, dan krijgt u van ons een lijst met referenties. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U mag deze mensen vrij contacteren om naar hun ervaringen met ons te polsen. Op die manier kunt u zelf een oordeel vormen over de klantentevredenheid over ons bedrijf.

Dakwerken in Zwijnaarde: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Bij Vermaco voeren we alle werken met dakpannen en leien uit. We kunnen u helpen met het verwijderen van de bestaande dakbedekking, het leggen van een nieuwe of het aanpassen van de dakconstructie. We leggen en vernieuwen zowel hellende als platte daken (bv. wegens waterinfiltratie).

We werken enkel met kwalitatieve materialen, zoals de dakpannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, maar ook tegelpannen van Koramic, natuurleien en Eternit-leien.

Dakwerken in Zwijnaarde: prijs

Elk project verschilt. We kunnen u dan ook geen standaardprijs geven voor dakwerken of een dakvernieuwing. Wij komen eerst bij u langs om uw project te overlopen. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Dakwerken in Zwijnaarde: offerte vragen

De offerte die u van ons krijgt, bevat alle details met betrekking tot de voorziene werken. Kleine lettertjes zijn bij ons niet van toepassing: de prijs op de factuur is identiek aan de prijs van de offerte. Geen onaangename verrassingen dus!

Hubt u plannen voor dakwerken of een dakvernieuwing? Vul dan snel dit formuliertje in, het kost u slechts 2 minuutjes. Nadien nemen wij met u contact op en komen we bij u langs om het project te overlopen.