Dakrenovatie in Zwijnaarde

Wilt u graag de hulp van een dakexpert in Zwijnaarde inschakelen voor uw komende dakrenovatie? Vermaco is de firma die u zoekt. Wij staan te uwer beschikking om al uw dakwerken en dakrenovaties uit te voeren. Contacteer ons gerust als u graag wat meer info ontvangt.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Voor renovaties van hellende daken zijn wij het bedrijf dat u nodig hebt. Een team ervaringsdeskundigen zet hun schouders onder uw dakproject: we verwijderen eventuele asbest, plaatsen Veluxen, isoleren het dak, vernieuwen de dakpannen of kunstleien … Wij staan steeds voor u klaar om al uw dakproblemen op te lossen.

In onze materiaalkeuze gaan wij voor kwaliteit: we werken met dakpannen van Koramic-Wienerberger, isolatie en natuurleien van Rockwool en kunstleien of polyurethaanplaten van Eternit.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: waarom kiezen voor Vermaco?

Vermaco is de partner die u nodig hebt, als u van plan bent om uw dak te renoveren.

  • Vanaf het moment dat we aan uw dak beginnen, totdat het volledig is afgewerkt, krijgt uw dak onze volledige focus. We zullen de werf nooit enkele weken stilleggen om elders te beginnen werken.
  • Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, die wij u steeds persoonlijk komen toelichten. Zo kunt u ons meteen al uw vragen stellen. Om die reden versturen we geen offertes via mail. In zo’n offerte vindt u alles wat u moet weten over de renovatie en het budget dat nodig is.
  • Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk stielmannen met een onbegrensde kennis en heel wat expertise als het op dakwerken en dakrenovaties aan komt.
  • Wij bezorgen u graag een referentielijst met gegevens van klanten bij wie we reeds dakrenovaties en dakwerken hebben uitgevoerd. Zo kunt u bij hen polsen hoe ze een samenwerking met ons ervaren hebben en hebt u de mogelijkheid om een eigen ongefilterde mening te vormen.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: isolatie

Bent u een dakisolatie aan het overwegen? Het is een voortreffelijk plan om uw energieverbruik naar beneden te krijgen. En dat is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. In het kader van algemene dakwerken of een dakrenovatie, zorgen wij ook voor een dakisolatie.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: subsidies en premies

Via de Vlaamse Overheid kunt u heel wat subsidies en premies voor uw dakrenovatie of -isolatie aanvragen. Het is evenwel niet altijd gemakkelijk om te weten waar u nu juist recht op hebt. Hier vindt u alvast heel wat info terug: https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie. Wij helpen u graag verder, mocht niet alles duidelijk zijn. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: kostenplaatje

Wij hebben geen standaardprijzen voor dakrenovaties omdat elk dak toch net dat tikkeltje anders is. Vooraleer u van ons een uitgebreide offerte ontvangt, komen wij daarom graag even bij u langs. Dan kunnen we uw dak bekijken, de nodige opmetingen doen en uw plannen en wensen bespreken. Zo hebben wij een duidelijk beeld van het werkvolume en de kosten die ermee gepaard gaan.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: professioneel en ervaren team

Vermaco heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de dakensector. We zijn dan ook uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf in Oost- en West-Vlaanderen. Als u met ons samenwerkt, kunt u op beide oren slapen voor een goede uitkomst. Ons team bestaat uit twee ploegen van een zinkwerker en vier dakwerkers. We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze service. We zorgen er dan als vanzelfsprekend ook voor dat uw dak aan alle professionele normen voldoet.

Dakrenovatie in Zwijnaarde: offerte

Nadat we voor een eerste keer persoonlijk bij u langs zijn geweest, bezorgen we u een nauwkeurige offerte. Daar vindt u alles over de voorziene werken en het kostenplaatje. Op het einde van de rit komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan, want onze offerteprijs is steeds dezelfde als de factuurprijs.

Laat gerust uw gegevens hier achter, als u nog vragen betreffende uw dakrenovatie hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We bekijken samen wat Vermaco voor u kan betekenen.