Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem

Bent u op zoek naar een dakspecialist in Sint-Martems-Latem die uw dakrenovatie uitvoert? Look no more, Vermaco is het bedrijf dat u nodig hebt. Voor alle soorten dakwerken staan wij voor u klaar. Hebt u nog vragen of wilt u graag wat meer info over onze service ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: waarom kiezen voor Vermaco?

Is uw dak toe aan een grondige dakrenovatie? Vermaco is de expert die u zoekt.

  • We werken exclusief met ervaren vakmannen samen. Stuk voor stuk hebben al onze medewerkers heel wat kennis en expertise op het vlak van dakrenovaties en dakwerken.
  • Indien u erover denkt om met ons samen te werken, hebben wij voor u een referentielijst met gegevens van klanten bij wie we voorbije jaren dakrenovaties en dakwerken hebben uitgevoerd. U kunt hen contacteren om naar hun ervaringen te polsen, zodat u een compleet beeld van ons bedrijf krijgt.
  • Vanaf de allereerste tot en met de allerlaatste minuut focussen wij ons volledig op uw dak. We zullen de werf nooit enkele weken stilleggen om ergens anders te gaan werken.
  • U krijgt van ons te allen tijde een uitgebreide offerte, waar alle info omtrent de uitvoering van de werken en het budget instaat. Wij komen bij u langs om de offerte te bekijken, zodat u meteen al uw vragen op ons kunt afvuren. Daarom versturen we ook geen offertes via mail.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: professioneel en ervaren team

Vermaco is sinds 1987 actief in de dakensector. We zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in Oost- en West-Vlaanderen. Als u met ons samenwerkt, kunt u zeker zijn van een goede afloop. Ons professioneel en ervaren team van negen medewerkers bestaat uit twee ploegen van vier dakwerkers en een zinkwerker. We zorgen ervoor dat uw dak aan alle professionele normen voldoet. Kwaliteit is het belangrijkste aspect van onze service.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Hebt u een hellend dak? Dan verzorgen wij met plezier uw dakrenovatie. Een team met bakken ervaring staat in voor het verloop van uw dakproject: we verwijderen asbest, we vernieuwen de dakpannen of kunstleien, isoleren het dak, plaatsen een Velux … Welke problemen u ook ondervindt aan uw dak, wij staan steeds voor u klaar.

Wij opteren resoluut voor kwalitatieve materialen: we werken met polyurethaanplaten, kunstleien van Eternit, natuurleien en isolatie van Rockwool of dakpannen van Koramic-Wienerberger.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: isolatie

Door uw dak te laten isoleren, vermindert uw energieverbruik heel wat. Dat zorgt niet alleen voor een lagere energiefactuur, maar ook voor minder CO2-verbruik en dus minder impact op het milieu. In het kader van algemene dakwerken of een dakrenovatie, voeren wij ook graag een dakisolatie uit.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: kostprijs

Omdat geen enkel dak hetzelfde is, is ook geen enkele dakrenovatie helemaal gelijk. Bijgevolg hebben wij ook geen standaardprijzen. We komen graag bij u langs om het dak te bekijken, de nodige opmetingen te doen en te luisteren naar uw plannen. Zo krijgen wij een goed beeld op het werkvolume en het kostenplaatje. Naderhand bezorgen wij u een uitgebreide offerte.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: subsidies en premies

De Vlaamse Overheid voorziet heel wat subsidies en premies voor wie zijn dak gaat isoleren of renoveren. Het is echter niet zo simpel om te weten waar u nu juist recht op hebt. Heel wat info vind je hier terug: https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie. Indien u nog vragen hebt, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Dakrenovatie in Sint-Martems-Latem: offerte

Nadat we voor het eerst bij u zijn langs geweest, bezorgen wij u een nauwkeurige offerte. Daar vindt u alle informatie over het verloop van de werken op één plek terug. Onze offerteprijs is steeds dezelfde als de factuurprijs. Aan het einde van de rit zal u dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Wilt u graag een afspraak maken of zit u nog met vragen? Laat uw gegevens dan hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we samen kunnen bespreken wat Vermaco voor u kan betekenen.