Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem

Wilt u uw dak renoveren en bent u daarvoor op zoek naar een dakspecialist in Sint-Denijs-Westrem? Vermaco is het bedrijf dat u nodig hebt om al uw dakwerken uit te voeren. Wenst u meer info over uw dakrenovatie of krijgt u graag een offerte van ons? Neem dan zeker contact met ons op.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: professioneel en ervaren team

Voor dakwerken bent u zeker met Vermaco aan uw zijde. We beschikken over een team van negen medewerkers: twee ploegen van vier dakwerkers en een zinkwerker. Sinds 1987 zijn we actief in de dakensector, ondertussen zijn we in Oost- en West-Vlaanderen dan ook uitgegroeid tot een gereputeerd bedrijf. Onze voornaamste prioriteit is om ervoor te zorgen dat uw dak aan alle normen voldoet. Voor ons gaat een kwalitatieve service boven alles.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Wij verzorgen renovaties aan alle soorten hellende daken. Een ervaren team met heel wat expertise verzorgt uw dakproject van A tot Z: we vernieuwen de dakpannen of kunstleien, we verwijderen asbest, plaatsen een Velux, isoleren het dak … Wij staan steeds voor u klaar, ongeacht het dakprobleem.

Wanneer we onze materialen kiezen, gaan wij resoluut voor kwaliteit: we werken met dakpannen van Koramic-Wienerberger, natuurleien en isolatie van Rockwool, polyurethaanplaten of kunstleien van Eternit.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: isolatie

Uw energiefactuur naar beneden krijgen? Door uw dak te laten isoleren, vermindert uw energieverbruik meteen. Dat is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Wij voeren uw dakisolatie met plezier uit in het kader van algemene dakwerken of een dakrenovatie.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: kostenplaatje

Geen enkel dak is hetzelfde, met als gevolg dat ook geen enkele dakrenovatie gelijk is. We hebben dan ook geen standaardprijzen. Wij komen graag bij u langs om het dak te bekijken, opmetingen te doen en te luisteren naar uw wensen. Zo hebben wij een goed zicht op het werkvolume en het volledige kostenplaatje. Achteraf bezorgen wij u een gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: subsidies en premies

Via de Vlaamse Overheid kunt u heel wat subsidies en premies aanvragen, als u plannen hebt om uw dak te isoleren of te renoveren. Het is niet zo simpel om te weten waar u juist recht op hebt. Bekijk alvast deze website https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie en contacteer ons gerust, als u toch nog vragen zou hebben.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: waarom kiezen voor Vermaco?

Hebt u plannen om uw dak te renoveren? Dan is Vermaco de expert die u zoekt.

  • We beschikken over een referentielijst met gegevens van klanten bij wie we voorbije jaren dakrenovaties en dakwerken hebben uitgevoerd. Als u eraan denkt om met ons in zee te gaan, bezorgen wij u die lijst met veel plezier. Zo kunt u naar hun persoonlijke ervaringen luisteren en zelf een compleet beeld van ons bedrijf vormen.
  • Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk experts met jarenlange ervaring in de sector. Ze hebben dan ook een uitstekende kennis over dakrenovaties en dakwerken.
  • Wij bezorgen u steeds een gedetailleerde offerte, waarin alles staat wat je moet weten over de uitvoering van de werken en het budget. Tijdens een persoonlijke afspraak, bekijken we samen de offerte en kunt u al uw vragen op ons afvuren. We kiezen er daarom ook voor om geen offertes via mail te versturen.
  • Wij zullen de werf nooit enkele weken stilleggen om op een andere plek te gaan werken. Van de eerste minuut tot en met de laatste afwerkingen krijgt uw dak onze volledige aandacht.

Dakrenovatie in Sint-Denijs-Westrem: offerte

Na een eerste kennismaking, waar we ook opmetingen hebben genomen, bezorgen wij u een gedetailleerde offerte. U vindt er alle informatie over het verloop van de werken op één plek terug. U zal op het einde van de rit ook nooit voor onaangename verrassingen komen te staan, want de offerteprijs is steeds dezelfde als de factuurprijs.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor uw dakrenovatie? Laat uw gegevens dan hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.