Dakrenovatie in Kruishoutem

Kan uw dak wel een grondige renovatie gebruiken? Schakel dan de hulp van Vermaco in: uw dakexpert in Kruishoutem en omstreken. U ontvangt van ons vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor uw dakrenovatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u meer info wenst te ontvangen.

Dakrenovatie in Kruishoutem: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Voor een renovatie van uw hellend dak, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten in huis zorgen voor het complete dakproject: we vernieuwen de dakpannen of kunstleien, isoleren het dak, plaatsen een Velux, verwijderen asbest… Bij eender welk dakprobleem staan wij voor u klaar.

Bij onze materiaalkeuze gaan wij steevast voor kwaliteit: dakpannen van Koramic-Wienerberger, polyurethaanplaten, natuurleien en isolatie van Rockwool of kunstleien van Eternit.

Dakrenovatie in Kruishoutem: ervaren en professioneel team

Met ons team aan uw zijde bent u gerust in een goede afloop van uw dakproject. In ons bedrijf hebben we een zinkwerker en twee ploegen van vier dakwerkers. Dankzij onze jarenlange ervaring genieten we ondertussen van een ijzersterke reputatie in Oost- en West-Vlaanderen. Onze nummer één prioriteit is de kwaliteit van onze service. Onze voornaamste zorg is dan ook dat uw dak aan alle professionele vereisten voldoet.

Dakrenovatie in Kruishoutem: waarom kiezen voor Vermaco?

Is uw dak toe aan een grondige opknapbeurt? Vermaco is dé dakspecialist die u nodig hebt.

  • Uw project krijgt te allen tijde onze volledige aandacht. Vanaf de aanvang tot de afronding van de werken, zullen wij de werf nooit voor enkele weken stilleggen om elders te gaan werken.
  • Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk stielmannen in hart en nieren. Dankzij hun jarenlange ervaring in de sector hebben ze een uitstekende kennis over dakwerken en dakrenovaties opgebouwd.
  • Vooraleer we de werken aanvangen, ontvangt u van ons een uitgebreide offerte . Daarin staat alle nodige informatie over de uitvoering van de werken en het budget. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de offerte samen te bekijken, zodat u uw vragen rechtstreeks aan ons kunt stellen. We kiezen er dan ook zeer bewust voor om geen offertes via mail te versturen.
  • Denkt u eraan om zaken met ons te doen? Dan bezorgen wij u graag een referentielijst met de gegevens van klanten bij wie we de voorbije jaren dakwerken en dakrenovaties uitgevoerd hebben. U kunt zo naar hun ervaringen polsen zodat u zelf een compleet beeld van ons bedrijf kunt vormen.

Dakrenovatie in Kruishoutem: isolatie

Zoekt u een eenvoudige manier om uw energieverbruik naar beneden te krijgen? Een dakisolatie is wat u nodig hebt. Zonder zelf iets te moeten doen zal u een pak minder energie verbruiken en daar zullen uw portemonnee en het milieu u dankbaar voor zijn! In het kader van algemene dakwerken of dakrenovatie, verzorgt Vermaco graag ook uw dakisolatie.

Dakrenovatie in Kruishoutem: subsidies en premies

Wie zijn dak renoveert of isoleert, heeft recht op heel wat subsidies en premies van de Vlaamse Overheid. Het is echter een hele opgave om te weten te komen waar u juist beroep op kunt doen. Neem alvast een kijkje op deze website: https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie. Indien u nog vragen hebt, kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Dakrenovatie in Kruishoutem: kostprijs

Uw dakrenovatie zal altijd iets verschillen van de dakrenovatie van uw buren, want elk dak is uniek. Daarom hebben we ook geen standaardprijzen voor een dakrenovatie. Vooraleer we u een gedetailleerde offerte bezorgen, komen we bij u langs om uw dak te bekijken, opmetingen te doen en uw plannen te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van het werkvolume en de kosten die eraan verbonden zijn.

Dakrenovatie in Kruishoutem: offerte

Nadat we een eerste keer bij u langs zijn geweest, bezorgen wij u een gedetailleerde offerte waar alle informatie over het verloop van de werken instaat. De offerteprijs is steeds dezelfde als de factuurprijs. Geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf dus!

Hebt u nog vragen over uw dakrenovatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunnen we samen uw wensen en ideeën bespreken.