Dakrenovatie in Gentbrugge

Is uw dak toe aan een grondige renovatie en wilt u daarvoor de hulp van een dakspecialist in Gentbrugge inschakelen? Dan bent u bij Vermaco aan het juiste adres. Volledig vrijblijvend bezorgen wij u een uitgebreide offerte voor uw dakrenovatie. Neem dus zeker contact met ons op als u meer info wenst.

Dakrenovatie in Gentbrugge: ervaren en professioneel team

Met ons aan uw zijde kunt u op beide oren slapen. Ons team bestaat uit een zinkwerker en twee ploegen van vier dakwerkers. Al sinds 1987 zijn wij actief in de dakwerksector. We hebben dan ondertussen ook een ijzersterke reputatie in Oost- en West-Vlaanderen uitgebouwd. Omdat kwaliteit te allen tijd op de eerste plaats staat, is onze voornaamste zorg dat uw dak aan alle professionele eisen voldoet.

Dakrenovatie in Gentbrugge: waarom kiezen voor Vermaco?

Als uw dak wel een grondige opknapbeurt kan gebruiken, is Vermaco de expert die u zoekt. En daar zijn enkele gegronde redenen voor:

  • Onze medewerkers zijn stuk voor stuk stielmannen die dankzij hun jarenlange ervaring in de sector een uitmuntende kennis over dakrenovatie en dakwerken hebben.
  • Vanaf het moment dat we de werken aan uw dak starten, totdat de laatste details afgewerkt zijn, krijgt uw project onze volledige aandacht. Wij zullen de werf nooit voor enkele weken stilleggen om elders te gaan werken.
  • U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte vóór de aanvang van de werken. Daarin staat de nodige informatie over de werken en het budget dat we daarvoor voorzien hebben. Wij komen steeds persoonlijk bij u langs zodat we de offerte samen kunnen bekijken en u uw vragen rechtstreeks kunt stellen. Zo weet u exact wat er staat te gebeuren. Het is dan ook een bewuste keuze om geen offertes via mail te versturen.
  • Wilt u graag met ons in zee gaan? Wij bezorgen u een referentielijst met contactgegevens van enkele van onze klanten bij wie we de voorbije jaren daken vernieuwd of gelegd hebben. Door hen te contacteren en naar hun ervaringen te polsen, kunt u een compleet beeld van ons bedrijf en onze service vormen.

Dakrenovatie in Gentbrugge: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Wij verzorgen dakrenovaties voor alle soorten hellende daken. Onze experten zorgen voor een vlot verloop van uw dakproject: we isoleren het dak, vernieuwen de dakpannen of kunstleien, plaatsen een Velux, verwijderen asbest… Voor al uw dakproblemen kunt u bij ons terecht.

We werken exclusief met de meest kwalitatieve materialen op de markt: natuurleien en isolatie van Rockwool, polyurethaanplaten, kunstleien van Eternit of dakpannen van Koramic-Wienerberger.

Dakrenovatie in Gentbrugge: kostprijs

Elk dak is net dat tikkeltje anders. We hebben dan ook geen standaardprijzen voor een dakrenovatie. We komen graag bij u langs om uw dak te bekijken, opmetingen te doen en uw wensen te bespreken. Pas dan hebben we een duidelijk beeld van het werkvolume en de kosten die daaraan verbonden zijn. U ontvangt vervolgens van ons een gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie in Gentbrugge: isolatie

Door uw dak te laten isoleren, kunt u op een eenvoudige manier uw energieverbruik naar beneden krijgen. Hoe minder energie u verbruikt, hoe lager uw energiefactuur zal zijn. Daar zal niet enkel uw portemonnee u dankbaar voor zijn, maar ook het milieu! Vermaco staat klaar om in het kader van algemene dakwerken of dakrenovatie, uw dak te isoleren.

Dakrenovatie in Gentbrugge: premies en subsidies

Wist u dat de Vlaamse Overheid heel wat premies en subsidies voorziet voor wie zijn dak renoveert of isoleert? Het is echter niet altijd even duidelijk waar u juist recht op hebt. Kijk hier https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie alvast even en contacteer  ons indien u nog ergens vragen over hebt.

Dakrenovatie in Gentbrugge: offerte

Na een eerste plaatsbezoek ontvangt u van ons steeds een uitgebreide offerte met alle nodige info over het verloop van de werken. U weet op voorhand precies wat u kunt verwachten: de offerteprijs is altijd dezelfde als de factuurprijs. Geen verrassingen achteraf dus!

Wilt u graag nog meer info over uw dakrenovatie? Vul dan dit formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak te maken, zodat we het samen over uw project kunnen hebben.