Dakrenovatie in Drongen

Bent u voor een dakrenovatie op zoek naar een dakexpert in Drongen? Zoek niet langer, Vermaco is dé specialist die u nodig hebt. Wij bezorgen u volledig vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor uw dakrenovatie. Neem dus zeker contact met ons op.

Dakrenovatie in Drongen: waarom kiezen voor Vermaco?

Vermaco is de expert die u zoekt als uw dak toe is aan een grondige renovatie. En wel om deze redenen:

  • Al onze medewerkers zijn stielmannen die dankzij hun jarenlange ervaring in de sector een excellente kennis over dakrenovatie en dakwerken hebben opgebouwd.
  • Voor de aanvang van de werken, ontvangt u van ons een uitgebreide offerte waarin staat waar u zich aan kunt verwachten en welk budget we daarbij voor ogen hebben. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om deze offerte toe te lichten. Zo kunt u uw vragen rechtstreeks stellen en weet u wat er staat te gebeuren. Wij kiezen er dan ook bewust voor om geen offertes via mail te versturen.
  • Wij zullen nooit de werf voor enkele weken stilleggen om elders te gaan werken. Vanaf de dag dat we beginnen, krijgt uw project onze volle aandacht totdat het volledig is afgewerkt.
  • Denkt u om met ons in zee gaan? Wij hebben een referentielijst die wij u graag bezorgen. Op die lijst vindt u de contactgegevens van klanten bij wie we de voorbije jaren daken gelegd of vernieuwd hebben. U kunt hen vrijblijvend contacteren om naar hun ervaringen te vragen. Zo vormt u zelf een oordeel over ons bedrijf.

Dakrenovatie in Drongen: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Voor elk type hellend dak, verzorgen wij de renovatie. Een professioneel team zorgt voor een vlot verloop van uw project: we vernieuwen de dakpannen of kunstleien, plaatsen een Velux, isoleren het dak, verwijderen asbest … U kunt er allemaal voor bij ons terecht.

We werken enkel met de meest kwalitatieve materialen die op de markt te vinden zijn: polyurethaanplaten, kunstleien van Eternit, natuurleien en isolatie van Rockwool of dakpannen van Koramic-Wienerberger.

Dakrenovatie in Drongen: isolatie

Wilt u op een eenvoudige manier uw energieverbruik verminderen? Dat kan door uw dak te isoleren. Een lagere energiefactuur is niet alleen goed voor uw portemonnee, ook het milieu zal u dankbaar zijn. In het kader van algemene dakwerken of dakrenovatie, staat Vermaco klaar om uw dak te isoleren.

Dakrenovatie in Drongen: premies en subsidies

De Vlaamse Overheid voorziet heel wat premies en subsidies voor wie zijn dak renoveert of isoleert. Het is echter niet altijd zo simpel om te weten waar u juist recht op hebt. Neem hier https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie alvast een kijkje en aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u nog vragen hebt.

Dakrenovatie in Drongen: kostprijs

Ieder project is anders. We hebben dan ook geen standaardprijzen voor een dakrenovatie. Wij komen graag bij u langs om uw dak te bekijken, opmetingen te doen en uw plannen te bespreken. Achteraf ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Want pas dan hebben wij een duidelijk zicht op het werkvolume en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Dakrenovatie in Drongen: ervaren en professioneel team

Als u een samenwerking met ons aangaat, kunt u op uw beide oren slapen. Ons team telt negen ervaren medewerkers: een zinkwerker en twee ploegen van vier dakwerkers. We zijn al sinds 1987 actief in dakwerken en dakrenovatie. Als gevolg van onze jarenlange ervaring hebben we een ijzersterke reputatie in Oost- en West-Vlaanderen uitgebouwd. Kwaliteit staat bij ons steeds op de eerste plaats. Onze voornaamste zorg is dan ook dat uw dak aan alle professionele normen voldoet.

Dakrenovatie in Drongen: offerte

Wij bezorgen u altijd een uitgebreide offerte met alle nodige details over het verloop van de voorziene werken. Geen kleine lettertjes en verrassingen. U weet op voorhand precies wat u kunt verwachten: de offerteprijs is altijd dezelfde als de factuurprijs.

Wilt u uw dak door ons laten renoveren? Vul dan dit formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om een afspraak te maken. Zo kunnen we samen uw project bespreken.