Dakrenovatie in Deinze

Is uw dak toe aan een grondige renovatie en bent u daarvoor op zoek naar een dakexpert in Deinze? Vermaco is dé specialist die u zoekt. Neem contact met ons op en wij bezorgen u graag een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor uw dakrenovatie.

Dakrenovatie in Deinze: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

U kunt bij ons terecht voor de renovatie van alle soorten hellende daken. Wij pakken uw project op een professionele manier aan: we vernieuwen niet enkel de dakpannen of kunstleien, maar verwijderen eventueel ook asbest, isoleren het dak, plaatsen een Velux …

We werken enkel en alleen met kwalitatieve materialen: dakpannen van Koramic-Wienerberger, kunstleien van Eternit, natuurleien en isolatie van Rockwool of polyurethaanplaten.

Dakrenovatie in Deinze: isolatie

In het kader van algemene dakwerken of dakrenovatie, verzorgen we ook uw dakisolatie. Uw energieverbruik zal mét geïsoleerd dak een pak lager liggen en dat is niet enkel goed voor het milieu, het is ook nog eens voordelig voor uw portemonnee.

Dakrenovatie in Deinze: ervaren en professioneel team

Als u de hulp van Vermaco inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat uw dak in goede handen is. Ons ervaren team bestaat uit negen werknemers: twee ploegen van vier dakwerkers en een zinkwerker. We zijn al sinds 1987 actief in dakwerken en dakrenovatie, waardoor we van een sterke reputatie in Oost- en West-Vlaanderen genieten. Kwaliteit staat altijd en overal voorop, onze voornaamste zorg is dan ook dat uw dak aan alle professionele normen voldoet.

Dakrenovatie in Deinze: waarom kiezen voor Vermaco?

Als uw dak grondig onder handen genomen moet worden, is Vermaco in Deinze een uitstekende keuze.

  • Als we aan uw project beginnen, dan gaan we niet weg voordat het volledig afgewerkt is. U hoeft dus niet bang te zijn dat we de werf enkele weken stilleggen om elders te gaan werken.
  • Onze medewerkers zijn stielmannen die stuk voor stuk dankzij jarenlange ervaring een uitgebreide kennis over dakwerken en dakrenovatie opgebouwd hebben.
  • Wij bezorgen u op voorhand steeds een gedetailleerde offerte waarin wordt toegelicht wat u juist van ons mag verwachten en welk budget daarvoor nodig is. Wij komen langs om deze offerte met u te bespreken zodat u uw vragen rechtstreeks aan ons kunt stellen. Zo weet u perfect wat er staat te gebeuren. Wij versturen geen offertes per mail.
  • Als u erover denkt om met ons in zee te gaan, bezorgen wij u graag een lijst met referenties. Dat zijn klanten waar we de voorbije jaren daken vernieuwd of gelegd hebben en die u kunt contacteren om naar hun ervaring met ons bedrijf te polsen. Zo kunt u zelf een oordeel vormen over Vermaco.

Dakrenovatie in Deinze: kostprijs

Wij komen steeds bij u langs om naar uw dak te komen kijken, opmetingen te doen en het project te bespreken. Pas daarna hebben wij een concreet zicht op het werkvolume en bezorgen we u een gedetailleerde offerte. Ieder project is anders, we hebben dan ook geen standaardprijs voor een dakrenovatie.

Dakrenovatie in Deinze: premies en subsidies

Als u uw dak renoveert of isoleert, hebt u recht op heel wat premies en subsidies van de Vlaamse Overheid. Het is echter niet gemakkelijk om te weten waarvoor u juist in aanmerking komt. Check zeker https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Dakrenovatie in Deinze: offerte

Wij bezorgen u steeds een uitgebreide offerte met alle details van de voorziene werken. U weet op voorhand wat u kunt verwachten: de offerteprijs en de factuurprijs zijn altijd gelijk. Geen kleine lettertjes en verrassingen dus! Bent u van plan om uw dak grondig te renoveren? Vul dan snel dit formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken zodat we samen het project kunnen overlopen.