Dakrenovatie in De Pinte

Zoekt u een dakexpert in De Pinte om uw dak stevig onder handen te nemen? Vermaco is dé specialist die u nodig hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij bezorgen u volledig vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor uw dakrenovatie.

Dakrenovatie in De Pinte: ervaren en professioneel team

Uw dak is in goede handen als u de hulp van Vermaco inschakelt. Ons team telt negen ervaren medewerkers: twee ploegen van vier dakwerkers en een zinkwerker. Al sinds 1987 zijn we actief in dakwerken en dakrenovatie. Daardoor hebben we een ijzersterke reputatie in Oost- en West-Vlaanderen uitgebouwd. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats, onze voornaamste zorg is dan ook dat uw dak aan alle professionele normen voldoet.

Dakrenovatie in De Pinte: waarvoor kunt u bij Vermaco terecht?

Moet uw hellend dak gerenoveerd worden? Dat bent u bij Vermaco aan het juiste adres. We zorgen voor een professioneel verloop van uw project: we vernieuwen niet alleen de kunstleien of dakpannen, maar plaatsen ook een Velux, verwijderen asbest, isoleren het dak

We kiezen ervoor om exclusief met de meest kwalitatieve materialen op de markt te werken: kunstleien van Eternit, natuurleien en isolatie van Rockwool, dakpannen van Koramic-Wienerberger of polyurethaanplaten.

Dakrenovatie in De Pinte: isolatie

Een geïsoleerd dak zorgt voor een beperkter energieverbruik en dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook voordelig voor uw portemonnee. In het kader van algemene dakwerken of dakrenovatie, isoleren wij ook uw dak.

Dakrenovatie in De Pinte: premies en subsidies

Als u ervoor kiest om uw dak te renoveren of te isoleren, zijn er heel wat premies van de Vlaamse Overheid waar u beroep op kunt doen. Het is echter niet altijd eenvoudig om te weten waar u juist recht op hebt. Neem zeker een kijkje op https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie en contacteer ons als u vragen heeft.

Dakrenovatie in De Pinte: waarom kiezen voor Vermaco?

Als uw dak wel toe is aan een grondige renovatie, is Vermaco een uitstekende keuze. En wel om deze redenen:

  • U krijgt van ons op voorhand steeds een gedetailleerde offerte waarin we toelichten wat u te wachten staat en welk budget nodig is. Wij komen persoonlijk bij u langs om deze offerte te bespreken. Op die manier kunt u uw vragen rechtstreeks aan ons stellen, zo weet u te allen tijde perfect wat er staat te gebeuren. Wij versturen dan ook geen offertes via e-mail.
  • Stuk voor stuk zijn al onze medewerkers professionals die dankzij hun jarenlange ervaring in de sector een uitgebreide kennis over dakwerken en dakrenovatie hebben.
  • U hoeft geen schrik te hebben dat we de werf enkele weken stilleggen om elders te gaan werken. Als we aan uw project beginnen, gaan we niet weg voordat het tot in de puntjes afgewerkt is.
  • Wilt u met ons in zee gaan? Wij bezorgen u graag een lijst met contactgegevens van klanten, bij wie we de voorbije jaren daken vernieuwd of gelegd hebben. U kunt hen vrijblijvend contacteren om naar hun ervaringen te polsen. Zo kunt u zelf een oordeel over ons bedrijf vellen.

Dakrenovatie in De Pinte: kostprijs

Wij hebben geen standaardprijzen voor een dakrenovatie omdat ieder project anders is. Voordat we u een gedetailleerde offerte bezorgen, komen we bij u langs. We kijken dan naar uw dak, doen opmetingen en bespreken samen het project dat u voor ogen hebt. Pas dan hebben we een concreet zicht op het werkvolume en de kosten.

Dakrenovatie in De Pinte: offerte

U kunt van ons altijd een uitgebreide offerte verwachten met alle details van de voorziene werken. Er zijn geen kleine lettertjes en verrassingen, u weet op voorhand exact wat u kunt verwachten. De offerteprijs is altijd dezelfde als de factuurprijs.

Hebt u plannen voor een dakrenovatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken, zodat we uw project samen kunnen overlopen.